מנות: 10 זמן כולל: 58 דקות קושי: קל



זמן הכנה 14 דקות זמן בישול 32 דקות זמן מנוחה 12 דקות זמן כולל 58 דקות קושי: קל מנות: 10 קלוריות: 114 ק"קל העונה הכי טובה: חורף

תאור

מצרכים (10 מנות- 24 מצקות)

אופן ההכנה

  1. הכנה
    1. חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
  2. בישול
    2. מכניסים את הירקות לסיר ומכסים במים עד לגובה הירקות.
  3. תיבול
    3. מגרדים ג'ינג'ר בפומפייה ומוסיפים אותו לסיר.
  4. 4. מוסיפים כורכום, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
  5. בישול
    5. מנמיכים להבה ומבשלים כ-30 דקות .
  6. 6. טוחנים במוט בלנדר יחד עם המים, לקבלת מרקם אחיד.
ערכים תזונתיים

מנות 10

גודל מנה 2


כמות למנה
קלוריות 114kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 0.5g1%
סה"כ פחמימות 28g10%
חלבון 3g6%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

מילות מפתח: מרקים

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית