מנות: 5 זמן כולל: 42 דקות קושי: קל
זמן הכנה 6 דקות זמן בישול 20 דקות זמן מנוחה 16 דקות זמן כולל 42 דקות קושי: קל מנות: 5 קלוריות: 211 העונה הכי טובה: חורף

מצרכים (5 מנות)

אופן ההכנהInstructions

  1. הכנה
    1. חותכים את הבצל, הכרישה והשום לקוביות ואת הכרובית מפרקים לפרחים.
  2. 2. מחממים סיר עם כף שמן.
  3. טיגון
    3. מוסיפים את הבצל ומאדים עד שקיפות קלה.
  4. 4. מוסיפים את הכרישה והשום ומטגנים עוד דקה שתיים.
  5. בישול
    5. מוסיפים את פרחי הכרובית, החלב והמים ומביאים לרתיחה.
  6. 6. מוסיפים מלח ופלפל, ומבשלים עוד כ-20 דקות על אש נמוכה.
  7. 7. מקררים מעט ואז טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר.
  8. תיבול
    8. מוסיפים את האגוז מוסקט והטימין.
  9. 9. מתקנים עם מלח ופלפל ומערבבים.
ערכים תזונתיים

מנות 5


כמות למנה
קלוריות 211kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 10.5g17%
סה"כ פחמימות 8g3%
חלבון 18.5g37%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

מילות מפתח: מרקים, מרק כרובית

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית