מרק כרובית
מצרכים (5 מנות)
אופן ההכנהInstructions
-
הכנה
1. חותכים את הבצל, הכרישה והשום לקוביות ואת הכרובית מפרקים לפרחים. -
2. מחממים סיר עם כף שמן.
-
טיגון
3. מוסיפים את הבצל ומאדים עד שקיפות קלה. -
4. מוסיפים את הכרישה והשום ומטגנים עוד דקה שתיים.
-
בישול
5. מוסיפים את פרחי הכרובית, החלב והמים ומביאים לרתיחה. -
6. מוסיפים מלח ופלפל, ומבשלים עוד כ-20 דקות על אש נמוכה.
-
7. מקררים מעט ואז טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר.
-
תיבול
8. מוסיפים את האגוז מוסקט והטימין. -
9. מתקנים עם מלח ופלפל ומערבבים.
ערכים תזונתיים
מנות 5
- כמות למנה
- קלוריות 211kcal
- % Daily Value *
- סה"כ שומן 10.5g17%
- סה"כ פחמימות 8g3%
- חלבון 18.5g37%
* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."