מנות: 5 קושי: מתקדמים

גלילות עוף ממולאות בפטריות תרד וגרידת חציל

קושי: מתקדמים טמפרטורת בישול: 180  °C מנות: 5 קלוריות: 281

מצרכים (5 מנות)

אופן ההכנה

  1. חולטים את התרד במים רותחים, סוחטים וקוצצים דק.
  2. מחממים תנור ל 180 מעלות.
  3. קוצצים את הבצל והשום דק, ואת החציל מקלפים ומגרדים בפומפייה.
  4. במחבת מחממים כפית שמן זית.
  5. מוסיפים לפי הסדר: בצל, שום, חצילים, פטריות ותרד, ומטגנים עד שמתקבל מרקם עיסתי מכל התערובת (אפשר להוסיף רבע כוס מים במידה והתערובת יבשה).
  6. ממליחים, טועמים ומתקנים במידת הצורך.
  7. פורסים את חזה העוף, מורחים כשתי כפות מהתערובת, מגלגלים את חזה העוף ומעבירים לתבנית.
  8. בקערה סוחטים את הלימונים יחד עם 2-3 שיני שום כתושות וכפית שמן זית, מערבבים היטב ושופכים לתוך התבנית.
  9. מברישים את גלילת חזה העוף מלמעלה עם ביצה ומפזרים שומשום מעל (לא חובה).
  10. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך 10-15 דקות.
  11. מוציאים את נייר הכסף, מעלים את הטמפרטורה ל-220 מעלות וממשיכים לחמם כ-20-25 דקות עד שהגלילות מתחילות להשחים.
  12. מוציאים מהתנור, פורסים את הגלילות ושופכים מעל מהרוטב.
ערכים תזונתיים

מנות 5

גודל מנה 1


כמות למנה
קלוריות 281kcal
% Daily Value *
סה"כ שומן 8g13%
סה"כ פחמימות 8g3%
חלבון 46g92%

* * אחוזי הערך היומי מבוססים על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה או נמוך יותר בהתאם לצרכים הקלוריים שלך."

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תזונאי ספורט זיו זפרני

לא בטוח/ה איזה תוכנית מתאימה לך?

לשאלון הכוונה לתוכנית תזונה מותאמת אישית